Je kunt hier heerlijk vertoeven voor een weekje, weekend of midweek. Op een rustige locatie midden in de bossen op camping de Moraine in Spier. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig.  Maar wanneer uw kussen toch altijd het lekkerste ligt, neem hem dan vooral mee.

Indeling: Bij binnenkomst staat u gelijk in de gezellige ruime keuken. In de keuken staan diverse Pannen, servies, bestek, snijmessen, koffiezet apparaat, magnetron, waterkoker, schoonmaakmiddelen, koelkast, 4 pits kooktoestel, en natuurlijk nog veel meer. Helaas heeft het huisje geen afwasmachine!

Toilet en douche: Vanuit de keuken is er een deur naar de douche en wc. Het huisje heeft een kleine douche met wastafeltje en wc. Ook zijn er wat plankjes aanwezig om je spullen op kwijt te kunnen. Basic maar does the job.

Slaapkamer twee: De tweede slaapkamer is ook weer vanuit de keuken te bereiken. De tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed en legkast om wat spulletjes in op te bergen (spelletjes zijn hierin ook te vinden, ook heeft iemand een DVD collectie achtergelaten). Er liggen heerlijke matrassen in het stapelbed. In de tweede slaapkamer is ook een extra kast aanwezig met kussens voor buiten, droogrek, wasknijpers, stofzuiger, dweil etc.

Woonkamer: Vanuit de keuken loopt u de woonkamer in. Hierin staat een grote loungebank voor 4 personen. Op het loungegedeelte kun je met 2 personen helemaal languit liggen. Perfect na een lange dag fietsen of wandelen. Ook staat er een grote fauteuil om lekker in weg te zakken. Verder is er nog de eettafel met 4 stoelen, een tv met verschillende zenders, radio en cd speler, informatie map met vele folders en wandelroutes, leuke decoratie, salontafel en een boekenruilhoekje.

Master bedroom: Via een deur in de woonkamer loopt u de grote slaapkamer in. Hierin staat een groot tweepersoons bed met aan elke zijde een nachtkastje en nachtlampje. Ook is er een grote spiegel te vinden en een kast met hang/leg gedeelte. Het matras ligt heerlijk, een van de gasten heeft een Topper achtergelaten. Misschien dat het nu nog lekkerder ligt?

Buiten: Op de veranda staat een houten hoekbank met tafel. De tuin is gezellig "wild". Op het terras staat een houten schuurtje met extra tuinstoelen. In het schuurtje is plek om fietsen te plaatsen. Sinds kort is er ook een BBQ aanwezig. 

Het huisje is voorzien van een cv installatie. Dus ook in de wintermaanden kunt u hier prima genieten. kruip jij net zoals mij toch liever onder een dekentje met een warm kop thee? Ook dekentjes zijn te vinden ;).

Aanwezig:


– Tweepersoons bed 
– Stapelbed voor 2 personen
– Douche/wc
– Koelkast
– Televisie
– Radio/cd speler
– WiFi
– Heerlijke ruime hoekbank
– Eettafel met 4 stoelen
– Spelletjes
– Hoekbank buiten

– Opbergruimte voor fietsen
– Boekenruilhoek
– Keukengerei

 


Impressie

Locatie

Adres Huisje Drenthe:
Camping de Moraine
Moraineweg 20
9417TB Spier

Email: Huisje-drenthe@Gmail.com

Telefoon: 0610213683