Tarieven

Laagseizoen

125 Weekend (vrij t/m ma)

225 Midweek (ma t/m vrij)

350 Week (vrij t/m vrij)

Inclusief toeristenbelasting

Hoogseizoen

175 Weekend (vrij t/m ma)

275 Midweek (ma t/m vrij)

400 Week (vrij t/m vrij)

Inclusief toeristenbelasting

 

Extra

Linnenpakketje: 10 per persoon

Schoonmaak kosten wanneer u zelf niet wilt schoonmaken 40

Extra persoon: 10


Voor de genoemde dagen zijn de prijzen voor ons chaletje voor 4 personen voor 2018.:

Wij zullen dan rond de afgesproken tijd (richtlijn 15:00) bij de ingang van de camping staan met de sleutel. De vrijdag/maandag erop zullen wij rond 11:00 de sleutel weer komen ophalen bij het huisje. Deze tijden zijn flexibel! Dit om ons net even wat tijd te geven om de boel te bekijken en eventueel schoon te maken. De bedoeling is dat je het huisje weer netjes en schoon achterlaat.

Bij voorkeur voor andere dagen kunnen we altijd kijken of er nog wat te regelen valt.

Wanneer u zelf schoonmaakt komen er geen kosten overheen. Wanneer je wilt dat wij schoonmaken vragen we eenmalig 40€.

Het verhuur van een linnenpakketje is 10€ per persoon. Je het ook zelf meenemen, Scheelt jou weer in de kosten en ons weer in het wassen. Kussens en dekbedden zijn aanwezig (een standaard 2-persoons dekbed en twee 1-persoons dekbedden). In het linnenpakketje zitten handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, dekbedovertrekken en kussenslopen.

Om te voorkomen dat er een reservering word gedaan maar op de dag zelf niemand op komt dagen vragen wij om 50% van het bedrag na het reserveren te betalen en het overige bedrag 21 dagen voor aankomst. Voor last minute reserveringen kun je het beste even bellen of mailen.

 

De borg bedraagt altijd eenmalig 100€ en dient vooraf te worden betaald. Uiteraard bij het netjes achterlaten en er niks kapot is krijg je dit binnen twee weken weer terug.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met ons, Reserveren kan ook via de website!